Hitta rätt namn till din valp

Find the right name for your puppyValpen är en familjemedlem och även den behöver ett namn som den blir tilldelad. Hundar lär sig att lystra till sina namn och det blir lättare att kommunicera med din hund och få kontakt med den. Bra namn har flera vokaler i sig samt S-ljud. Då blir det lättare för hunden att lyssna till namnet, men du kan givetvis få din hund att lyssna till vad som helst.

De tio mest populära namnen på tikar är just nu: Molly, Bella, Wilma, Alice, Doris, Sally, Ronja, Stella, Selma och Nova. Det är som du ser ganska korta namn och du bör inte använda dig av ett allt för långt namn på din hund. Ha i åtanke att du ska kunna stå och ropa på den utomhus och se till att den kommer. Detta är ett bra test när du ska välja namn till din hund. Testa att uttala namnet i olika toner samt ropa namnet för att se hur det låter. De tio populäraste namnen på hanar är istället: Ludde, Sigge, Charlie, Bamse, Rocky, Hugo, Ozzy, Zorro, Elvis och Leo.

Även om dessa är populära har man börjat att använda sig av mycket unika namn när det kommer till att döpa sina djur. Kreativiteten har helt enkelt börjat att flöda och allt fler vill att hunden ska heta någonting unikt, eftersom den ju är en unik varelse. När du döper din hund bör du tänka på att den ska ha sitt namn under en väldigt lång tid och det kan vara svårt och mycket förvirrande för hunden att ge den ett nytt namn när den är äldre.

Därför ska du se till att du är helt nöjd med det namnet som du väljer direkt så att din hund kan få ha samma namn under hela sitt liv, det blir nämligen bäst så.

Leave a Reply